Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Komisioni Europian

Tag: Komisioni Europian

Komisioni Europian skanon ekonominë shqiptare

0
Dialogu ekonomik dhe financiar midis BE-së dhe Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë u zhvilluan në Bruksel më 23 maj. Konkluzionet e përbashkëta përfshijnë rekomandime për...