Tuesday, July 5, 2022
Home Tags Kanceri i gjirit

Tag: kanceri i gjirit

Kanceri i gjirit, ja kush mund të preket nga kanceri i...

0
Kanceri i gjirit zhvillohet nga qelizat e vetë gjirit. Qelizat në një pjesë të gjirit bëhen anormale dhe fillojnë të rriten, grumbullohen e formojnë...