Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Hemoragji cerebrale

Tag: hemoragji cerebrale

Stina e veres dhe risku per hemoragji cerebrale, tromboze dhe atak...

0
1. Tensioni i lartë i gjakut Tensioni i lartë i gjakut është një sëmundje, që bëhet mjaft serioze gjatë stinës së verës. Me rritjen e...