Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Babai i binjakeve

Tag: babai i binjakeve

Cristiano Ronaldo: babai i binjakeve

0
Të shtunën në mbrëmje, rrjeti televiziv portugez ka konfirmuar ardhjen e binjakëve të Cristiano Ronaldos, një djalë dhe një vajzë. Ata janë emëruar si Eva...