Home Kulture Njëzet e tre gjërat e vetme që femrat dëshirojnë të dëgjojnë nga...

Njëzet e tre gjërat e vetme që femrat dëshirojnë të dëgjojnë nga meshkujt.

680
0

Meshkuj, a doni të dini të vërtetën? Një blog magjepsës nxjerr të fshehtat e gjërave që gratë duan të dëgjojnë nga meshkujt dhe detajet e veprimeve që ata duhet të kenë për ti bërë për vete në një lidhje dashurie. Lexojini dhe bëjeni një takim dashurie më të lehtë për të gjithë. A keni dëshiruar ndonjëherë që të keni vëmendjen e pandarë të çdo femre në këtë planet? Kështu të mund të vendosni rekorde rreth asaj ç’ka ju jeni në të vërtetë dhe asaj ç’ka dëshironi. E pra, ja disa përpjekje… pa vëmendjen e përqendruar të një mashkulli, sigurisht. Shpresojmë të mos tingëllojë shumë ashpër. Kjo listë duket si e shkruar për djemtë, por nëse ju e lexoni atë, do të lidheni me atë ç’ka thuhet, dhe ka shumë mundësi që ajo do t’iu bëjë të qeshni,të  mësoni prej saj, apo të doni veten…Këto këshilla janë shumë të vlefshme dhe efikase për të gjithë ata meshkuj që janë të interesuar për mënyrën se si të bëjnë për vete një femër. Lista ka një numër të konsiderueshëm këshillash dhe sugjerimesh rreth asaj ç’ka duan të dëgjojnë femrat nga një mashkull. Për disa meshkuj të cilët janë të sigurt në vete kjo mund të duket paska e habitshme por janë pikërisht këta lloj meshkujsh të cilëve ju nevojiten më shumë këto këshilla.

1. Çdo grua duhet të marrë të paktën një kompliment në ditë.
2. Nëse ju keni thënë për më mirë “ do të telefonoj” në vend që të thoni “ lamtumirë”, më mirë mos thoni gjë fare. Është më mirë “thjesht nuk premtoj asgjë dhe nuk të japë asgjë”.
3. Shumica prej nesh nuk janë të çmendura ose “psikopatë”. Ne mund të jemi emocionale dhe hormonale.
4. Nëse ne ju kapim një shikim të mprehtë mbi gjoksin tonë, kur ju jeni shumë afër nesh, do të mendonim se ju jeni të vrazhdë dhe nuk keni vullnetin e duhur për të bërë për vete një femër. Ju mund të shihni por nga një distancë e pranueshme.
5. Edhe njeriu më i sigurt mes nesh mund të jetë i pasigurt në disa veprime dhe të ketë nevojë për kohë. Kjo ndodh kur ju filloni duke u pëlqyer nga larg dhe nuk jeni të vetëdijshëm se kjo që jeni duke bërë, tregon vetëm se ju po bëheni qesharak. Por ju duhet të shikoni se sa të qetë dhe të pavarur janë shumica prej nesh kur nuk kanë asnjë angazhim sentimental.
6. Reklamimi i higjienës femërore shpesh është pa kuptim për ju por asnjë nuk ankohet kur bëhet fjalë thjesht për ti parë. Kur ju ankoheni, atëherë kjo ju bën të dukeni të pandjeshëm dhe të padëshirueshëm.
7. Ju lutem mos bërtisni nëse ju mendoni se ne jemi shofere të ngathta veçanërisht kur jemi në bregun perëndimor dhe nuk kemi parë një rreth rrotullimi. Thjesht na jepni një këshillë, ndihmë ose një suport moral.
8. Nëse ju shkruani, “ si tu duk java jonë? ” ne mund të përgjigjemi “mirë” pra ju rrezikoni këtë përgjigje të prerë ose ne mund të dërgojmë një tekst më katërqind fjalë. Mos na vendosni në të tilla pozita. Thjesht mos bëni pyetje të hapura që mund të mos kenë mbarim.
9. Ti shkruash një vajze dy herë në javë kjo nuk do të thotë që ke qenë në kontakt të rregullt me të. Është e pakuptimtë dhe një humbje kohe për të gjithë. Lere atë të shkoj.
10. Tekstet e vjedhura: dobët!
11. Nëse jeni djalë mamaje dhe jeni duke kërkuar për një grua, mendoni rreth kësaj : kush femër ka qejf të jetë numri dy??? Ju dhe nëna juaj mund të keni një marrëdhënie dashurie pa u bashkë-varur…
12. Pasi të bëni diçka të keqe, do të ishte shumë më e mirë në qoftë se ju na telefononi menjëherë për të kërkuar falje. Ju mendoni se është më mirë që të prisni disa ditë, ndërsa ne të qetësohemi, por jo kur ndjenjat tona të jenë ftohur për ju. Meshkuj zgjohuni! Sa më shpejt më mirë.
13. Arsyeja që ne jemi aq të mira në komunikimin për vendndodhjen tonë, është se që në fillim prindërit tanë na mësonin të raportonim në shtëpi se ku kemi qenë dhe kur do të arrinim në shtëpi. Tashmë kjo gjë na është bërë zakon dhe prandaj na pëlqen. Tashmë jemi të trajnuara rreth kësaj pune. Nëse nuk na pëlqeni mos na merrni inat ne por prindërit tanë.
14. Takat e larta, lëndojnë vërtet.
15. Ngacmimi nuk është mënyrë joshjeje për ne. Përpjekjet për të na veshur sa më shumë nga poshtë, është e mërzitshme.
16.P esë fjalët që në e-mail duken çuditshëm. Efikas, po. I dashuruar, jo. Përshëndetje. Bëni pyetje. I përgatitur ku është e mundur.
17. Nëse ju themi se jemi duke u kujdesur për një bebe të një mikes sonë, kjo s’do të thotë se duam të kemi një fëmijë tani dhe se duam që ju të jeni babai. Thjesht do të thotë që jemi të zëna duke u bërë “shoqe të mira”.
18. Pusho së foluri rreth martesës deri sa me të vërtetë të jepni një unazë martese.
19. Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se serioz dhe sa të dashuruar ju dukeni. Thjesht thoni “ unë të pëlqej ty” se sa “ le të shkojmë në Majemi muajin tjetër”. Sigurisht kur e dëgjon të duket e hatashme por kur vjen muaji tjetër ju nuk mbani mend asgjë rreth Majemit.
20. Nëse një vajzë ka sy të bukur ka shumë mundësi që ajo ta ketë dëgjuar nga meshkujt më mijëra herë. Është e këndshme që ju ta komplimentoni por do të ishte më mirë nëse do të gjenit diçka tjetër për ti bërë qejfin.
21. Për sa kohë ju ende nuk keni fëmijë, ju keni luksin e kohës. Vlerësoheni atë.
22. Duke na konsideruar ne si dhurata, ju bëni gabimin më të madh që pason mashtrimin dhe gënjeshtrën.
23. Fjala është “mbaj gjallë”. A e mban gjallë ti atë??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here