Tuesday, August 16, 2022
Home Tags Artur Zheji

Tag: Artur Zheji

Lodra të vonuara me aeroplanë

0
Lodrat janë tregues që diçka e bukur dhe e pastër fëminore ka mbetur e parritur apo e pamplakur në qenien tonë. Dhe kjo është...