Monday, November 28, 2022
Home PS, Braçe: Tartari mori gjashtë hidrocentrale për 1 dite nga Berisha erion_brace

erion_brace

Deputeti i PS Erion Brace, duke folur gjate nje konference shtypi, ku e ka quajtur konflikt interesi ne qeverine Berisha, perplasjen mes policise se rendit dhe ate tatimore, ne dyert e uzines se perpunimit te naftes, Armo.