Home Ekonomi OSHEE nis zbatimin e telekomandimit te gabinave ne distance

OSHEE nis zbatimin e telekomandimit te gabinave ne distance

668
0

1486116323telekomandimOSHEE ka nisur zbatimin e projektit smart të “Telekomandimit të kabinave në distancë”. Projekti ka nisur në Tiranë, Durrës dhe Vlorë.

Janë 90 kabina që do të zgjerohen në të gjithë vendin. Synimi i projektit, sipas OSHEE është minimizimi i kohës së defektit, ku përmes telekomandimit nga dispeceria, kryhet në distancë manovrimi i kabinës, duke e lidhur në formë unaze me kabinën tjetër.

Për Tiranën janë 30 kabina në zona të ndryshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here