Home Shkence NASA prezanton kostumin e ri hapsinor Z-2

NASA prezanton kostumin e ri hapsinor Z-2

868
0

kostumi-nasaMisioni i NASA-s ne Mars ka qenë në qendër të vëmendjes për një kohë mjaft te gjate. NASA ka zbuluar dizajnin e kostumit të saj të ardhshëm prototip për këto misione . Kostum hapësinor​​, i quajtur Z – 2 , lejon për lëvizshmëri më të mirë dhe është më i rehatshem për të veshur.
kostumi është projektuar posaçërisht për mjedise armiqësore në Mars. Fillimisht , ka pasur tre koncepte të projektimit dhe një sondazh është kryer pas. Dizajni u finalizua në bazë të rezultateve të sondazhit .
kostumi-nasa3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here