Home Aktualitet Moti i keq,permbytje edhe ne rruget e Lezhes

Moti i keq,permbytje edhe ne rruget e Lezhes

473
0
Në vetëm pak minuta rreshjet e shiut kanë bllokuar bulevardin kryesor të qytetit të Lezhës. Bllokimi i kanalizimeve dhe shpërthimi i ujit nga pusetat kanë vështirësuar kalimin e automjeteve në disa akse rrugore. Problemet më të shumta janë paraqitur në aksin nga kryqëzimi i spitalit deri tek kompleksi i shkollave të qytetit, lagjen “Besëlidhja”, “Nënë Tereza” dhe atë “Skënderbeg”. Dëmtime ka patur edhe në kulturat bujqësore kryesisht në atë të grurit. Probleme me motin e keq ka patur edhe në Berat e Dibër.

Në vetëm pak minuta rreshjet e shiut kanë bllokuar bulevardin kryesor të qytetit të Lezhës. Bllokimi i kanalizimeve dhe shpërthimi i ujit nga pusetat kanë vështirësuar kalimin e automjeteve në disa akse rrugore. Problemet më të shumta janë paraqitur në aksin nga kryqëzimi i spitalit deri tek kompleksi i shkollave të qytetit, lagjen “Besëlidhja”, “Nënë Tereza” dhe atë “Skënderbeg”. Dëmtime ka patur edhe në kulturat bujqësore kryesisht në atë të grurit. Probleme me motin e keq ka patur edhe në Berat e Dibër.

Previous articleIslami: Shkrirja e PS me G99, per te promovuar Veliajn
Next articleFullani: Sistemi bankar shqiptar i stabilizuar dhe i suksesshem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here