Home Lifestyle Modelja hecen e zhveshur ne New York dhe askush se ve re

Modelja hecen e zhveshur ne New York dhe askush se ve re

400
0

Një vajzë në New York ka marrë guximin që të ecë tërësisht e zhveshur në qytet. Disa artistë kanë vizatuar në trupin e saj xhinse, ndërkohë që ajo ka qenë tërësisht e zhveshur. Ajo nuk është dalluar aspak nga qytetarët në rrugë. Ndërkohë ka shkuar në një qendër tregtare dhe ka pyetur shitësen që kërkon një palë xhinse si ato që ka veshur, ku shitësja nuk ka mundur të dallojë që ato janë të vizatuara.

naked-model-new-york1

naked-model-new-york

naked-model-new-york4

naked-model-new-york6

naked-model-new-york5

Previous articleDhurata Dora, “hot” ne klipin e saj të ri
Next articleINUK shemb ndertimet e fundit afer korpusit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here