Home Aktualitet Ministria e Arsimit shpall te henen studentet fitues ne universitete

Ministria e Arsimit shpall te henen studentet fitues ne universitete

551
0

Ministria e Arsimit deklaroi se do te shpalle neser listen e studenteve te rinj ne universitetet publike ne vend.

Autoritetet e arsimit theksuan se te gjithe te rinjte qe kane fituar duhet te regjistrohen deri me 19 shtator prane sekretarive te fakulteve ne te kundert mund te humbasin te drejten e shkolles.

Listat e fitueseve shpallen neser me date 13 shtator ne te gjitha universitetet e vendit. Te gjithe studentet fitues sipas degeve duhet te regjistrohen prane sekretarive mesimore te fakulteteve nga data 14 deri ne 19 shtator nga ora 0800 deri ne oren 1800. Per regjistrimin paraprak kandidati duhet te paraqitet personalisht prane sekretarive mesimore te fakulteteve dhe te dorezoje dosjen individuale me dokumentet origjinale te meposhtme Deftese pjekurie ne mungese te saj liste notash dokumet identifikimi karte identiteti ose pasaporte 2 fotografi bashke me mandatin e arketimit te tarifes se pageses se regjistrimit ne nje nga bankat e nivelit te dyte. Kandidatet qe nuk regjistrohen brenda afateve humbasin te drejten e vazhdimit te procesit te regjistrimit ne 2 fazat e mevonshme deklaroi Drejtoresha e Kabinetit prane MASH Edlira Rate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here