Home Auto Mercedesi i Ri S-Class, 2014

Mercedesi i Ri S-Class, 2014

2049
0

Mercedesi i ri S-Class nuk ka ndryshuar shume. Makina eshte zgjeruar me rreth 1 inç ne brendesi per me shume hapsire, por gjeresia e shasise mbetet e njejte. Sedani ka nje lartesi me te madhe dhe stopat e pasem jane ridizenjuar. Mercedes thote qe makina e saj do te jete makina e pare ne bote me teknologjine LED – asnje llampe normale. Cmimi aktual i versionit S550 shkon rreth $95,900 duke perfshire edhe transportin
mercedes6

mercedes

mercedes2

mercedes3

mercedes5

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here