Home Aktualitet Mediat ne rajon pasqyrojne vendimin e Kryeministrit per taksen zero

Mediat ne rajon pasqyrojne vendimin e Kryeministrit per taksen zero

697
0

ulje-taksashPak dite me pare Kryeministri Rama njoftoi heqjen e taksave per biznesin e vogel me xhiro vjetore me te vogel se 5 milione leke. Ky vendim pritet qe te mbeshtese krijimin e bizneseve te reja dhe ti jape nje frymemarrje ekonomise.
Ky vendim i rendesishem eshte raportuar edhe ne disa media te rajonit si nje vendim deciziv qe duhet aplikuar edhe ne rajon. Agjensia Netokracija jep nje pershkrim te reformes se kryer dhe ben nje pyetje: Po ne Serbi dhe Kroaci, kur do te aplikohet kjo takse?

http://www.netokracija.rs/porez-albanija-startapi-105715

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here