Home Aktualitet Letërsia, lista me kodet dhe notat e maturantëve

Letërsia, lista me kodet dhe notat e maturantëve

624
0

Notat e provimit të parë të detyrueshëm, atij të Letërsisë, tashmë janë publikuar nga Ministria e Arsimit. Gazeta vijon sot me botimin e pjesës së dytë të kodeve identifikuese për maturantët në të gjithë vendin. Përkrah çdo kodi gjendet edhe nota me të cilën ai është vlerësuar. Procedura e identifikimit me kod vjen si detyrim i mbrojtjes së të dhënave personale. Nga statistikat që MASH ka nxjerrë për këtë vit rezulton që niveli i nxënësve është përmirësuar dhe kjo reflektohet me rezultate më pozitive. Ndërkaq, provimi i Letërsisë nuk është i vetmi i detyrueshëm. Në fund të këtij muaji maturantët do të marrin edhe rezultatin për provimin e Matematikës, i cili është gjithashtu shumë i rëndësishëm. Maturantëve tashmë u kanë mbetur vetëm lëndët me zgjedhje.Me të marrë rezultatet për të gjitha provimet, të interesuarit do të vijojnë me procedurat e tjera të aplikimit për pranim në universitet.

Kliko linkun per te pare listen e plote Lista e Plote

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here