Home Sociale Ja lista e studenteve qe u jane njehsuar diplomat

Ja lista e studenteve qe u jane njehsuar diplomat

2064
0

Aplikimi mund të kryhet online ose vetëm në formë shkresore. Në të dy rastet aplikanti duhet të dorëzojë në rrugë postare në MAS dokumentacionin e mëposhtëm, për njësimin e certifikatave dhe diplomave universitare, i cili duhet të përmbajë:

Formularin e aplikimit të plotësuar individualisht, i cili shkarkohet nga faqja zyrtare e MAS. Diplomën ose certifikatën që vërteton përfundimin e studimeve.

-Listën e notave dhe/ose suplementin e diplomës.

-Fotokopje e kartës së identitetit ose të pasaportës

-Mandat-pagesën hard-copy (në rastet kur aplikimi kryhet vetëm në rrugë shkresore).

Dokumentet duhet të jenë origjinalë (me perjashtim të diplomës) ose fotokopje te njësuara me origjinalin. Dokumentet e dorëzuara për njohje nuk i kthehen më aplikantit.
Dokumentet duhet të jenë të përkthyera në gjuhën shqipe, me përjashtim të dokumentacionit në gjuhën angleze, italiane dhe frënge për të cilat nuk ështe i domosdoshëm përkthimi në gjuhën shqipe.

Në rastet e pamundësisë së kryerjes së procedurave të përkthimit në gjuhën shqipe, aplikanti mund të përkthejë dokumentin në vendin e origjinës në gjuhën angleze nga një përkthyes i autorizuar/licencuar për këtë qëllim, në vendin përkatës.

Në këto raste dokumenti duhet të mbajë domosdoshmërisht vulën apostile/legalizimin lidhur me përkthimin.

Verifikimi
Sektori i Njohjes së Diplomave, kryen verifikimin e autenticitetit të diplomës apo certifikatës në rastet kur këto dokumente nuk janë të pajisur me Vulë Apostille/Legalizim, apo nuk janë të legalizuara në vendin e origjinës sipas përcaktimeve në këtë udhëzim, si dhe në rastet e dokumentacionit të lëshuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Në këtë rast Sektori kontakton me e-mail ose në rrugë postare me institucionin që ka lëshuar diplomën apo certifikatën përkatëse.

Sektori mund të kërkojë dhe informacion të mëtejshëm që e konsideron të nevojshëm për vlerësimin objektiv për njohjen dhe njësimin e diplomës apo certifikatës.

Sektori kërkon informacion pranë qendrave të rrjetit evropian të informimit dhe njohjes së diplomave (ENIC – NARIC), mbi statusin e institucioneve të arsimit të lartë, vlefshmërinë e diplomave apo certifikatave, nivelin e tyre sipas kornizës kombëtare apo europiane të kualifikimeve, si dhe informacion tjetër shtesë në funksion të njësimit të diplomës.

Diplomat e njehësuara
1. Achile Aveta
2. Achilleas Papatheodorou
3. Adela Brari
4. Adlej Pici
5. Adriana Bozhiqi
6. Adriatik Rexhaj
7. Adriatik Xhaferri
8. Afërdita Berisha
9. Afërdita Nimani
10. Agim Bujari
11. Agron Sojati
12. Aida Grabocka

13. Ajet Gashi
14. Alban Meça
15. Albano Jaho
16. Albert Musta
17. Alberto Giolito
18. Albina Alikaj
19. Albnore Durmishi – Devetaku
20. Alboren Hasanbelliu
21. Albulena Ukimeraj
22. Aleksandros Zoga
23. Alessandro di Gregorio
24. Alfred Çerepi
25. Alfredo Genco
26. Alice dall’Asta
27. Alket Malo

28. Alket Zani
29. Alkida Prodani
30. Alma Gjergji
31. Alma Shehu Lokaj
32. Altin Dosti
33. Altin Skënderaj
34. Amanda Doll
35. Amr Daë
36. Ana Çeçaj
37. Andrea Shllaku
38. Andri Deda
39. Ani Milo
40. Anila Meta
41. Anisa Gjika
42. Anisa Halili

43. Antonella Toma
44. Antonio Pascarella
45. Arakela Qeli
46. Arbias Lutfiu
47. Arbor Paja
48. Ardi Veliu
49. Ardian Ramadani
50. Ardiana Qorraj
51. Ardit Drenova
52. Ardit Kurti
53. Ardit Metani
54. Ardita Kokaj
55. Ariana Xhemajli
56. Arianit Krypa
57. Arijana Gashi

58. Aristomenis Giannopoulos
59. Arjan Shahini
60. Arjola Kaci
61. Arlind Dervishaj
62. Armel Hasani
63. Armer Juka
64. Arsena Alla
65. Arsim Begunca
66. Arta Cekani
67. Arta Mehmeti
68. Artenisa Valle
69. Artur Balla
70. Asllan Allushaj
71. Aurel Bushi
72. Aurora Boco

73. Avdyl Kastrati
74. Bahar Osmanlioglu
75. Bahrie Besimi
76. Baresha Belishaku
77. Bekim Avdiaj
78. Bekim Hysaj
79. Bekim Stafai
80. Bekim Syla
81. Bernard Balla
82. Besarta Taci
83. Besiana Tifeku
84. Besim Arifi
85. Besjan Xhuglini
86. Besmir Cacurri
87. Besmir Haxhiaj

88. Beti Kumi
89. Betim Gjoshi
90. Bianka Shima
91. Bledar Ali
92. Bledar Bufi
93. Bledar Koliçi
94. Blegina Hado
95. Blerim Tafaj
96. Blerina Bombaj
97. Blerina Hankollari
98. Blerina Rista
99. Blerina Xheraj
100. Blerta Haliti
101. Blerta Topi
102. Bojken Sinaj

103. Bora Hajdini
104. Bruno Salliu
105. Bujar Hajdarmataj
106. Bukurie Bashukaj
107. Burim Mexhuani
108. Carmelo Rizzo
109. Charles George Linderman
110. Christopher Dale Leazer
111. Christopher J. Tushaj
112. Constantino Manes Gravina
113. Costantino Zingaretti
114. Dalip Lyla
115. Danilo Zichichi
116. Dardan Kelmendi
117. Denada Stoja

118. Denor Marku
119. Dhurata Nixha
120. Diana Sejdiu
121. Diljana Ymeri
122. Dimitrios Skampardonis
123. Donard Braha
124. Donarda Nelollari
125. Donato Barnaba
126. Donatos Vassiliu
127. Dorian Meta
128. Dorian Tola
129. Dorin Rama
130. Dritan Kudra
131. Dritan Vokshi
132. Driton Fetahu

133. Driton Haxhiu
134. Driton Saqipi
135. Durim Delishaj
136. Eda Jaupi
137. Eddy Lorenzo Zepponi
138. Edison Koçi
139. Edjola Hoxha
140. Edlira Dekovi
141. Edlira Leazer
142. Edmir Ballabani
143. Edmond Voci
144. Edon Qersari
145. Edrin Pasko
146. Edval Zoto
147. Edyta Piëoëar

148. Elena Pici
149. Elgerta Zaimi
150. Elhami Mustafa
151. Elida Domazeti
152. Eliona Zhonga
153. Elona Pinguli
154. Elson Gjoni
155. Elton Arapi
156. Elton Bregu
157. Elton Kishta
158. Elvin Salavaçi
159. Elvisa Drishti
160. Emine Daci
161. Endri Kote
162. Endri Meksi

163. Enea Bamallari
164. Enea Korkuti
165. Enea Rapo
166. Enejda Veliaj
167. Eni Kodra
168. Enida Peci
169. Enis Berisha
170. Enis Veseli
171. Enisa Terniqi
172. Enkela Hazizi
173. Enkelana Lekli
174. Enkelana Lekli
175. Enrico Magagnini
176. Entela Dervishi
177. Enver Daci

178. Enxhi Kallogjeri
179. Enxhi Naxhaku
180. Eolita Selmanaj
181. Eralba Zenelaj
182. Erda Prençi
183. Ergi Xhoxhaj
184. Eridona Pupla
185. Eriola Komini
186. Erion Çerekja
187. Erion Meta
188. Eris Poshi
189. Eris Rexha
190. Erjona Keqa
191. Ermal Koxhaj
192. Ermal Kukaj

193. Ermal Meta (2)
194. Ermal Milla
195. Ermal Mlika
196. Ermira Rexhaj
197. Ernest Balili
198. Ernesto Aliciço
199. Ersi Dule
200. Ersida Buraniqi
201. Ervin Kostandini
202. Ervis Deda
203. Ervis Peçi
204. Erëin Jacques Rooze
205. Etion Kapedani
206. Euron Çela
207. Evanthia Bozhori

208. Evanthia Bushi
209. Evisa Bogdani
210. Evisi Nastasi
211. Fabio Benvenuti
212. Fabiola Bakalli
213. Fatjon Mlloja
214. Fatlum Rruga
215. Fatmir Agaj
216. Fatmir Qarri
217. Ferahnur Simsek
218. Fidane Spahija
219. Filiz Yilmaz
220. Filjor Broka
221. Fisnik Dafota
222. Flavia Furriku

223. Flavja Guza
224. Flora Vako
225. Florent Veliu
226. Florian Dushi
227. Florian Rizvanolli
228. Floriana Jemini
229. Florina Tafçiu
230. Florjan Bombaj
231. Francesco Concetto Lagana
232. Fregen Dedja
233. Furio Poli
234. Garufala Zhonga
235. Gazmend Krasniqi
236. Genci Shehu
237. Genhard Tahirbegolli

238. Genti Lulo
239. Gentian Isaku
240. Gentian Mete
241. Gentian Tota
242. Gentjan Fani
243. Geralda Përrenjasi
244. Gerard Mertikian
245. Gëzim Ramadani
246. Gian Andrea Giacobone
247. Gian Luigi Aliciço
248. Gianluigi Bergamaschi Marsella
249. Giorgio Mustafaraj
250. Giosia di Saverio
251. Giouda Tzounti Levi
252. Giovanni Bona

253. Giovanni Francesco Acri
254. Giuseppe Tritto
255. Gjergji Prendi
256. Gjergji Pulia
257. Gjovalin Stolaj
258. Gloria B. De Torres
259. Gloria Dimço
260. Gresa Baboçi
261. Greta Dreni
262. Hajdin Rekaliu
263. Hajrije Kastrati
264. Hajrije Morina
265. Haki Kabashi
266. Haki Qyra
267. Hamza Leshi

268. Hasan Uzunsakal
269. Hasime Kernaja
270. Helidon Karçanaj
271. Hendrit Qevani
272. Henri Dimushi
273. Herald Hida
274. Heraldo Koçiaj
275. Hyrë Tejeci
276. Ilir Barjaba
277. Ilir Halilaj
278. Ilir Hebovija
279. Ilir Loshi
280. Ilir Rexhepi
281. Ilire Zajmi Rugova
282. Imelda Leka

283. Imri Hoxha
284. Ina Nepravishta
285. Ina Yzeiraj
286. Ioannis Koutoukos
287. Ira Curri
288. Iraklis Poulias
289. Irida Goxhaj
290. Iris Stafa
291. Iris Veizaj
292. Isida Bishka
293. Jani Koçillari
294. Jemin Muça
295. Jeta Nushi
296. Jeton Baleci
297. Jeton Shaqiri

298. Joana Qirollari
299. Jona Pazari
300. Jonida Dallashi
301. Jonida Skëndaj
302. Jonilda Dhamo
303. Julian Isufaj
304. Julian Lesi
305. Julian Uka
306. Julie Elizabeth Moberg
307. Jurgen Merlika
308. Jurgen Shehu
309. Kadrie Nezha
310. Kalipso Margariti
311. Kastriot Blakaj
312. Kastriot Haxhiu

313. Kastriot Lita
314. Kelvi Isaj
315. Klajdi Sinjari
316. Klara Jahollari
317. Klarita Firaj
318. Klaudia Hoxha
319. Klaudia Sharka
320. Klaudian Mziu
321. Kleant Çini
322. Klodian Xhaferi
323. Konstantinos Ntovolis
324. Kosovare Gjevukaj
325. Kosta Lapa
326. Kristaq Vërtopi
327. Kristi Gega

328. Kristian Dimareli
329. Kristian Gjetja
330. Kristina Naçi
331. Kristina Xhemo
332. Kristo Andoni
333. Kristo Çeko
334. Kubra Meric
335. Laura Tranquillo
336. Ledian Hasa
337. Leonard Lala
338. Linda Dalipi
339. Llazo Kuçuqi
340. Loena Bakuli
341. Lorena Gjepa
342. Lorena Sanxhaku

343. Loreta Peqini
344. Luan Jusufi
345. Lubjana Koltraka
346. Luca Manco
347. Luiza Muça
348. Lule Hysaj
349. Lumnije Gashi
350. Lutfije Kaçamak
351. Majlinda Begolli
352. Majlinda Hajrullahu
353. Mandrit Kamolli
354. Manushaqe Bruçi
355. Maria Teresa Zurlo
356. Mariano Giuseppe di Salvatore
357. Marigonë Krypa

358. Marin Jano
359. Marinela Kumrija
360. Mario di Paolo
361. Marisa Franco
362. Marjo Cërriku
363. Marjol Gjika
364. Marjus Rrokaj
365. Marsela Tola
366. Marvin Mbroja
367. Mathias Perthel
368. Matilda Kullau
369. Matilda Saraçi
370. Matilde Pugnetti
371. Mauro Rana
372. Megi Karabina

373. Mehdi Pllashniku
374. Mehmet Qelaj
375. Melissa Haver
376. Meral Ari
377. Michalis Zotos
378. Mikel Tarusha
379. Mimoza Luta
380. Minushe Shehu
381. Mirela Jonuzaj
382. Mirela Tomçini
383. Mirjeta Domniku
384. Mirlinda Goga
385. Mirsad Fejziu
386. Morena Çapja (rivlerësim)
387. Muhamet Binaku

388. Mustafë Murturi
389. Nadire Terzia
390. Naim Gashi
391. Naim Sylejmani
392. Najada Melani
393. Nancy Sanderson
394. Nandor Nyitrai-Budai
395. Nazim Ari
396. Nazmije Merko
397. Ndinjon Përmeti
398. Ndriçim Shani
399. Neada Mullalli
400. Necip Cem Kinaci
401. Nertan Biqiku
402. Nertila Mihali

403. Nesti Kiri
404. Nevila Ikonomi
405. Nikolaos Anatoliotakis (2)
406. Nikolin Miti
407. Olsa Kruja
408. Olti Dyrmishi
409. Olti Mitre
410. Orgesa Dana (2)
411. Orjela Stafasani
412. Orjon Rroji
413. Ornela Biti
414. Pajtim Kurti
415. Pande Simonofski
416. Paola Cozza
417. Paolo Bertozzi

418. Parid Shkurti
419. Paul George Seefeldt
420. Përparim Skuka
421. Petri Lakrori
422. Pierluigi Gigliofiorito
423. Pierluigi Gigliofiorito
424. Pietro Massei
425. Prandvera Kroni
426. Pranvera Banaj
427. Pranvera Domi
428. Pranvera Sagajeva
429. Prion Përmeti
430. Qamil Gjyrezi
431. Ragip Durmishi
432. Rakela Ismailaj

433. Redi Skënderaj
434. Redona Panoti
435. Renard Mekshi
436. Rezart Molla
437. Rilind Ademi
438. Rinor Zeqiri
439. Romela Topi
440. Romjana Çupi
441. Ruzhdi Jashari
442. Ruzhdi Kadrija
443. Sali Lumi
444. Salvatore Morabito
445. Sameda Memed
446. Samir Lleshi
447. Samire Bllaca

448. Sara Codarin
449. Sara Lusha
450. Seada Matlija
451. Sebastiano Girmenia
452. Sebastino Girmenia
453. Senad Zeneli
454. Sergio Petronelli
455. Shehadin Rystemi
456. Shkëndije Ukaj
457. Shpresa Kadrimi
458. Skënder Buja
459. Skender Hamiti
460. Sofia Çina
461. Sokol Kapidani
462. Sokol Kikino

463. Sonila Dedja
464. Sonjela Borova
465. Stavri Pici
466. Stefano Karoschitz
467. Stefano Treggiari
468. Suela Cevani
469. Suzana Topi
470. Sylejman Çela
471. Syri Zharri
472. Tedi Xhori
473. Teki Shala
474. Theodoros Metaxas
475. Tommaso Florio
476. Tullio Agricola
477. Ulf Mobius
478. Ulvije Hoxha
479. Valbona Koçubina
480. Valbona Likaj
481. Valdrin Shehu
482. Valentina Frighi
483. Valter Samurri
484. Venera Vala
485. Venhar Topalli
486. Vicente Daniel Rossetti
487. Viols Ruçi (2)
488. Visar Disha
489. Vjoela Allkanjari
490. Vjollca Sulejmani
491. Vjosa Hajdari
492. Vjosana Shehu

493. Vjosana Spahiu
494. Xhejzmond Xhaferri
495. Xheni Karamitro
496. Xhensila Prendushi
497. Xhoana Strana
498. Xhulio Gjermani
499. Yllka Abazi
500. Zeki Morina
501. Zeynep Kabadayi
502. Zoica Tarusha
503. Zylfije Thaçi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here