Home Teknologji Harito: Se shpejti edhe certifikatat online

Harito: Se shpejti edhe certifikatat online

941
0

Edhe certifikatat shumë shpejte do të merren online dhe kjo bëhet e ditur nga vetë ministrja e Inovacionit, Milena Harito në edicionin e tetë të panairit Infocom Albania.

“Sot shumë shërbime publike merren online , shumë shpejt edhe çertifikatat do merret online. Teknologjia është shumë e rëndësishme për të pasur shërbime më të mira për qytetarët tanë”, është shprehur znj. Harito.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here