Home Aktualitet Fullani padi ndaj Kuvendit dhe Bankes se Shqiperise

Fullani padi ndaj Kuvendit dhe Bankes se Shqiperise

405
0

1455097659fulllllArdian Fullani ka paditur Kuvendin dhe Bankën e Shqipërisë për shkarkim të padrejtë nga detyra. Padia e ish-guvernatorit të Bankës së Shqipërisë është regjistruar në Gjykatën Administrative.

“Nuk kërkoj kompensim për burgun e padrejtë. Padia bëhet për shkarkimin e padrejtë nga posti i guvernatorit të Bankës së Shqipërisë”, ka thënë Fullani.

Ardian Fullani u shkarkua nga detyra si guvernator i Bankës së Shqipërisë në shtator të vitit 2014 dhe u vu para akuzës për shpërdorim detyre, pas vjedhjes së 713 milionë lekëve në Bankën e Shqipërisë. Fullani u shpall i pafajshëm në tetor të vitit 2015.

Prokuroria nuk ndërmori rekurs për këtë vendim të gjykatës, çka bëri automatikisht zhveshjen nga të gjitha akuzat dhe shpalljen të pafajshëm për ish-guvernatorin.

Previous articleKamez, ja si parashikohet pedonalja e re
Next articleMZhU dhe BB miratojne fondet per projektin e Rehabilitimit Urban te Jugut

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here