Home Aktualitet Deklarimet e pasurive, ja kush jane bashkiaket dhe komunaret me te pasur

Deklarimet e pasurive, ja kush jane bashkiaket dhe komunaret me te pasur

777
0

aliko_2Zbardhet pjesa e dytë e deklarimeve të pasurive të kryetarëve të njësive vendore. Gazeta “Shqiptarja.com” publikon sot listën e 31 kryetarëve të njësive vendore më të mëdha në vend, ku dalin në sy edhe pasuritë e mëdha, por edhe lista me disa prej kryetarëve që cilësohen si më “varfanjakët”. Top listën për pasuri e kryesojnë kryetarët e Bashkive si Elbasani, Lezha, Korça, Gjirokastra, Shkodra. Ndërsa kreu i Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha ka deklaruar për dy vitet e fundit, 2013 dhe 2014 vetëm pagën vjetore duke u futur disi tek grupi i “varfanjakëve”. Ndonëse niveli i parave për disa nga kryetarët e njësive mund të mos jetë në shifra të larta, sërish ajo është më shumë se sa niveli mesatar i jetesës në Shqipëri. Nga këto kryetar njësisë vendore biejnë në sy mënyra se si kanë arritur që të bëjnë para ku rasti më flagrant është ai i kryetarit të Bashkisë së Gjirokastrës, Flamur Bime i cili ka arritur që të arkëtojë 13.6 milion lekë vetëm nga bonot e thesarit. Por ka edhe nga ata kryetar njësisë vendore që pavarësisht perceptohen si ndër njerëzit më të pasur në Shqipëri, sërish në deklaratat e tyre të pasurive bien në sy se zotërojnë vetëm të ardhurat e pagës ku një ndër këto është edhe kreu i Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako. Ky i fundit në deklaratat e tij të pasurisë për dy vitet e fundit ka deklaruar vetëm rrogën vjetore ku edhe këtë të fundit e publikon gjysmake pasi periudhën janar-mars nuk e deklaron.

Por edhe disa kryetar komunash konkurrojnë fort krerët e Bashkive të mëdha përsa i përket parave. Genc Drita, kryetari i Komunës Bërzhitë ka deklaruar si të ardhura vjetore 57 milion lekë të vjetra vetëm si qira për një lokal. Veç kësaj, ai mund të konsiderohet edhe më problematiku përsa i përket kredive. Sipas deklaratës së pasurisë ai është në proces gjyqësor përsa i përket dy kredive. Konkretisht ai është në proces gjyqësor për dy shuma si 96 mijë euro dhe 140 milion lekë të vjetra. Por top listën e më të pasurve nga kryekomunarët e zotëron Kujtim Qefalija i Komunës Dajt me sipërfaqe trualli të mëdha.

Por kryebashkiaku më i pasur sipas deklarata zyrtare është kryetari i Bashkisë së Elbasanit, Qazim Sejdini i cili ka në pronësi të tij që nga apartamente, truall, shtëpi deri tek ullishte private etj. Kryetari i bashkisë së Tepelenës, Tërmet Peçi në vitin 2013 ka shtuar në deklaratën e tij të pasurisë një truall toke prej 3 mijë metrash katrorë në Porto Palermo të cilën e ka blerë për 600 mijë lekë duke u futur edhe ky tek krerët e bashkive që zotërojnë truall toke.

Flamur Bime- Kryetari i Bashkisë së Gjirokastrës
2012
Bono thesari, shtesë kapitali 7.660.000 lekë
Paga 854.000 lekë
Bonusi 540 mijë lekë
Interesa nga Bonot e Thesarit 7.567.654 lekë
Pagat e tij dhe e familjes 2419279
2013
Shtesë kapitali, bono thesari 6 milion lekë
Blerje makine Ëolsvagen 2.749000 lekë
Lekë Kesh 300 mijë lekë
Paga neto 820.868 lekë
Bonusi 540.000 lekë
Projekti “Smart Culture” 114.052 lekë
Paga nga Këshilli Qarkut 46.052 lekë
Paga e Familjes 2.656.720 lekë
Interesa Bono Thesari 6.066.352 lekë
Të ardhura page, interesa bankare 8.723.072 lekë
Kredi Bankare 2.700.000 lekë
Kredi për blerje makine 351.00 lekë/ pa shlyer 2.554.854 lekë

Fran Frrojak- Kryetari i Komunës Shënkoll Lezhë
Paga-963.000 lekë
Bonuse- 180.000 lekë
Shpërblime si anëtar i Këshillit të Qarkut- 140400 lekë
Paga Neto 737.568 lekë
Paga e Bashkëshortes/ mësuese 488000 lekë dhe 9000 lekë shpërblim
Të ardhura nga paga, shpërblime dhe bonuse 827568 lekë
Të ardhura neto të bashkëshortes si mësuese 505512 lekë
Të ardhura neto si anëtar i Këshillit të Qarkut 140400 lekë

Genc Drita, kryetar i Komunës Bërzhitë
2012
Të ardhura si kryetar komune 96000 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit Qarkut 100 lekë në muaj
Qiraja Lokalit 5.7 milion lekë në vit
Kredi Alfa bankë 19 milion lekë
Kredi Tirana Banka 60 mijë euro/ shlyer 5 mijë euro
Shlyer kredia e Raifaizen Bank
Toka arë 6 mijë metra katrorë është kthyer në truall 2500 metra katrorë dhe shtëpi 32 metra katrorë
2013
Apartamet 135 metra katrorë Tiranë me kredi 90 mijë euro
Restorant Kastha Ibë 400 mijë lekë në muaj
Kompensim i shtëpisë në Ibë 4.9 milion lekë
Truall 1 mijë metra katror në Ibë.
Rroga si kryetar dhe si anëtar i Këshillit të Qarkut 861.000 lekë
Shpërblim Transporti 116.000 lekë
Kredi Tirana Bankë 96000 Euro, në proces gjyqësor
Kresi Alpa Bankë 14 milion lekë, në proces gjyqësor
Pagesë Intesa San Paolo Bankë 20 mijë euro
Fredi Kokoneshi- Komuna Divjakë
2012
Shtesë në llogarinë nga paga si kryetar Bashike 281410 lekë
Shtesë në Gjendje Cash nga prodhimet Bujqësore 600 mijë lekë
Të ardhura nga Paga i Kryetar Bashkie 1.024.392 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 490613 lekë
Të ardhura nga aktiviteti privat prodhim pije alkolike 1000 lekë
Të ardhura nga prodhimet bujqësore, vreshtari 600 mijë lekë
2013
Paga 654778 lekë
Shtim në gjendje Cash nga prodhimet bujqësore 500 lekë
Të ardhura si kryetar Bashkie dhe si anëtar Qarku 1.078.118 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 504769 lekë
Të ardhura nga aktiviteti privat prodhim pije aloklike 123.600 lekë (bashkëshortja)
Të ardhura nga prodhimet bujqësore, vreshtar 500 mijë lekë
Shtesë në Gjendje Cash nga veprimtaria e biznesit 123600

Gëzim Capa-Bashkia Orikum
2012
Marrë borxh 2.350.000 lekë, depozitë bankare
Marrë borxh 6700 mijë dollarë, depozitë në bankë
Shtesë nga interesat në euro shtesë 2092 euro
Shtesë nga interesat bankare në lekë 103.210 lekë
Hotel “Alpini”- të ardhura nga Biznesi 524.025 lekë
2013
Interesa depozitash 905 euro
Interesa depozitash 58010 lekë
Dhënie Huaje me të drejtë rikthimi 8.500.000
Pagesa si kryetar Bashkie 859200 lekë
Paga e bashkëshortes administratore “Alpin” 472800 lekë

Gilberto Jace-Bashkia Përmet
2012
Depozitë bankare, shtesë nga kursimet 20 mijë lkeë
Paga si kryetar bashkie 530000lekë
Paga si mësuese 222000 lekë
Kredi për biznesin të vogël 52500 lekë

2013
Depozitë bankare 150 mijë lekë
Depozitë bankare 140 euro
Paga si kryetar Bashkie 719856 lekë
Bonuse transporti 360 mijë lekë
Paka si këshilltar i qarkut 146400 lekë
Paga si mësuese (bashkëshortja) 576000 lekë

Gjon Bardhi-Bashkia Fushë Krujë
Paga vjetore 812640 lekë
Të ardhura nga shtesat, bonuse për automjeti 360000 lekë
Shpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut 151200 lekë
Të ardhura nga paga, bashkëshortja ISHV 691078 lekë
Të ardhura nga qiraja apartament banimi 10.200 euro
Të ardhura nga interesa e depozitës 171 euro
Makinë topit mercedez viti 2006 11 mijë euro

2013
Paga vjetore 1080000 lekë
Bonuset vjetore 330000 lekë
Bonuse për telefonin 28000 lekë
Shpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut 151200 lekë
Të ardhura nga bashkëshortja AKU 750000 lekë
Të ardhura nga qiraja e apartamentit 169500 euro

Hasan Halilaj- Bashkia Kukës
2012
Paga dhe bonuse 1900000 lekë
Bonusi si anëtar i Këshillit të Qarkut Kukës 144000 lekë
Paga e Bashkëshortes, drejtoreshë Union Bankë 1394302 lekë
Qira lokali 1.2 milion lekë
Kredi tek Union Bakë 1.080.800 lekë
Djali, Gent Halilaj kredi tek Union Bankë 3.531.200 lekë/ pa shlyer 9182000 lekë

2013
Autoveturë Benz 2500 euro
Autoveturë KIA 32 mijë euro
Shitje autoveturë KIA 7 mijë euro
Paga si kryetar Bashkia dhe bonuse 1610640 lekë
Paga bashkëshortes 1270000 lekë
Qira lokali 5323800 lekë
Fitimi i firmës LUMA për vitin 2013 1.353.259 lekë
Kthim borxhi nga firma LUMA 2001 për Gent Halilaj 2190360 lekë

Ilir Krosi- Bashkia Peshkopi
2012
Paga vjetore dhe dieta 858.992 lekë
Shpërblim si Këshilltar i Qarkut Dibër 140400 lekë
Paga e Bashkëshortes, arsimtare 514857 lekë
Bonusi për makinën 585 000 lekë
Borxh 330.000 klekë
Borxh 875 euro

2013
Shitje autoveture benz 500 mije lekë
Paga vjetore 713.392 leke
Dieta, udhëtime 349.625 leke
Bonuse për transportin 540 mijë lekë
Shpërblim si Këshiltlar i Qarkut Dibër 142.560 lekë
Pagesa Neto e Bashkëshortes 529.756 lekë
Pagesa e studimeve të vajzës, nxënëse 250.000 lekë
Pagesa për studimet e vajzës, studente 122.500 lekë

Ilir Rrushi- Bashkia Peqin
Paga dhe shpërblime 934000 lekë
Të ardhura si Këshilltar Qarku Elbasan 143 mijë lekë
Të ardhura nga Qendra Shëndetësore Peqin 191989 lekë
Bashkëshorjta, mësuese 637290 lekë
Shpërblime bashkëshortja 10 mijë lekë

Viti 2013
Llogari rrjedhëse 150.837.21 lekë
Paga vjetore 709.488 lekë
Shpërblime si anëtar i Këshillit të Qarkut 128.700 lekë
Të ardhura nga Qendra Shëndetësore Peqin 183.816 lekë
Bashkëshortja Albana Rrushi, llogari bankare 677.758.49 lekë
Paga vjetore si mëshuese e bashkëshortes 525.490 lekë

Salvador Kaçaj- Komuna Shëngjin
2012
Apartament banimi, 225 metra katror, Tiranë 52.1 milion lekë
Lokal sip 107.5 metra katror + depo 24.5 metra katror 44950000 lekë
Llogari Bankare 10373 lekë
Llogari Bankare 7 euro
Llogari Bankare 30 euro
Llogari Bankare 21160 lekë
Kredi e pa paguar 84543052 lekë
Paga i kryetar komune 908112 lekë
Të ardhura nga qiratë e lokaleve 840000 lekë
Bashkëshortja Vjollca Kaçaj
Apartament në Tiranë 88 metra katrorë 22240000 lekë
Apartament në Tiranë 101.85 metra katrorë 25700000 lekë
Apartametn sipërfaqe 225 metra katror në Tiranë 52100000 lekë 50%
2013
Kredi paguar 7626070 lekë
Llogari bankare 37 lekë
Llogari bankare 0 lekë
Llogari bankare 20 euro
Llogari bankare 225 lekë
Llogari bankare 32 lekë
Paga i kryetar komune 845438 lekë
Paga i anëtar i Këshillit të Komunës së Shëngjinit 140400 lekë
Të ardhura nga qiratë e lokaleve 831600 lekë
Kredi 15 vjeçare paguar 6743 euro, pa paguar 49827 lekë

Shefik Çota- Bashkia Librazhd
Apartament banimi 78 metra katrorë 449904 lekë
Makinë Land Rover Diskover 5 580000 lekë
Truall 205 metra dhe sip. ndërtimi 120 metra 8817000 lekë
Truall 250 metra dhe ndërtim 30 metra 4291120 lekë
Të ardhura nga paga vjetore 924000 lekë
Bonuse vjetore 360000 lekë
Të ardhura si Anëtar i Këshillit të Qarkut 143.000 lekë
Të ardhura nga qiraja në bashkëpronësi e karburantit 2160000 lekë
Të ardhura nga Biznesi në emër të bashkëshortes 230000 lekë
Kredi nga EKB- 45000 lekë
2013
Të ardhura nga paga 700 392 lekë
Bonuse vjetor 2013 360000 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 128.700 lekë
Të ardhura nga qiraja në bashkëpronësi, karburant 1944000 lekë
Të ardhura nga biznesi në emër të gruas 405.000 lekë

Shkëlzen Hoxha- Bashkia Krujë
2012
Të ardhura nga paga 525294 lekë
Të ardhura si i anëtar i Këshillit të Qarkut 78.000 lekë
2013
Të ardhura nga paga vjetore 710940 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 140400 lekë
Kredi për sistemim apartamentit 50 mijë euro 2375 euro, pa shlyer 47625 euro

Shpëtim Gjika- Bashkia Vlorë
Dhurim Apartamenti 3/5 në Vlorë 0 lekë
Shitje apartamenti të banimit në Vlorë 7650000 lekë
Blerje apartamenti sip.120 metra katrorë në Vlorë 4400000 lekë
Paga i kryetar Bashkie 1320000 lekë
Bonus transporti 540000 lekë
Bonus për shpenzimet telefonike 166288 lekë
Anëtar i Këshillit të Qarkut Vlorë 60000 lekë
Të ardhura nga interesat bankare 37283 lekë
Kredi për autmejet Audi Q7 442193.37 lekë, pa shlyer 358407.14 lekë
Paga e bashkëshoretes si pedagoge 870.568 lekë
Të ardhura nga interesat bankare 103.3 lekë

2013
Paga i kryetar i Bashkisë 1680000 lekë
Bonuse transporti 517000 lekë
Bonus për telefonin 129687 lekë
Të ardhura nga interesat bankare 316.02 lekë
Kredi për blerja automjeti Audi Q7 shlyer 330860.88 lekë
Paga e bashkëshortes si pedagoge 735652 lekë
Të ardhura nga interesat bankare 472.28 lekë

Sotiraq Fillo- Bashkia Korçë
Shtëpi banimi, Korçë, sip.352 metra katrorë 12792250 lekë
Depozitë baknare 12 mujore 1158377 lekë
Llogari rrjedhëse 401.958 lekë
Depozitë bankare 1576115 lekë
Depozitë Bankare 18581 euro
Llogari rrjedhëse 767.935 lekë
Llogari rrjedhëse 923 euro
Depozitë bankare 2450115 lekë
Depozitë bankare 30313 euro
Të ardhuira nga paga mujore, Bashkia Korçë 780.120 lekë
Të ardhura nga shpërblime si kryetari i UKKO 475200 lekë
Kartë krediti me limit 1500 euro
Bashkëshortja
Depozitë bankare 2343050 lekë
Depozitë Bankare 1978 euro
Depozitë Bankare 110.712 lekë
Depozitë Bankare 842456 lekë
Llogari rrjedhëse 166031 lekë
Llogari rrjedhëse 11957 lekë
Depozitë Bankare 500 mijë lekë
Të ardhura nga paga UKKO 780120 lekë
Kartë krediti me limit 50000 lekë

2013
Paga mujore si kryetar i Bashkisë Korçë 85533 lekë
Bashkëshortja
Shtesë Depozitës bankare 27828 lekë
Shtesë e llogarisë rrjedhëse 487874
Shtesë e depozitës bankare 11958 lekë
Paga mujore dhjetor 2013 UKKO 72120 lekë

Syrja Ormenaj- Ura Vajgurore
2012
Paga vjetore 900000 lekë
Paga si anëtar i Këshillit të Qarkut Berat 126000 lekë
2013
Paga vjetore 900000 lekë
Paga si anëtar i Këshillit të Qarkut Berat 126000 lekë

Stefan Çipa- Sarandë
2012
Shtesë gjendjes Cash 7 mijë euro
Të ardura nga paga kalimtare si ish-deputet 784721 lekë
Të ardhura si Kryetar Bashkie 825296 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 514504 lekë
Shlyerje kredie 177119 lekë, pa shlyer 2946499 lekë
Shlyerja e kredisë 261446 lekë, pa shlyer 358114 lekë
2013
Shtesë e gjendie Cash nga të ardhura 4 mijë euro
Të ardhura si kryetar Bashkie 852882 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 552670 lekë
Të ardhua nga paga e djalit 44000 lekë
Shlyerja e kredisë 174639 lekë, pa shlyer 2748102 lekë
Vazhdon shlyerja e kredisë 210968 lekë, pa shlyer 3374146 lekë

Tërmet Peçi- Bashkia Tepelenë
2012
Autoveturë 800000 lekë
Bashkëshortja, mësuese e ciklit të ulët 441645 lekë
2013
Tokë are, 3 mijë metra katrorë Porto Palermo 600 mijë lekë
Paga vjetore 709578 lekë
Shpërblim si anëtar i Këshillit të Qarkut 468000 lekë
Paga e bashkëshortes si mësuese e ciklit të ulët 472214 lekë

Vangjus Dako- Bashkia Durrës
2012
Të ardhura nga paga, prill-dhjetor 2012 1001.710 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 297000 lekë
2013
Të ardhura nga paga, prill-dhjetor 2013 1298148 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 297000 lekë

Viktor Tushaj- Bashkia Lezhë
2012
Shtesa e interesave bankare në emër të fëmijëve 43000 lekë
Pakësim në llogarinë bankare të bashkëshortes 23000 lekë
Të ardhura nga paga 1619000 lekë
Aksioner 51% në shoqërinë “Beato Anibale”
Të ardhura nga aktiviteti privat i bashkëshortes 52233 lekë
2013
Shtesë e llogarisë në emër të djalit 24262 lekë
Shtesë në llogarinë në emër të vajzës 24262 lekë
Shtuar në llogarinë e bashkëshortes 10324 lekë
Të ardhura nga paga si kryetar bashkie 1603040 lekë
Të ardhura nga bashkëshortja 228000 lekë
Të ardhura nga punësimi i bashkëshortes 264000 lekë

Valdimir Kumi- Komuna Lukovë
Shtëpi banimi në bashkëpronësi me prindërit
Një shtëpi të vjetër të pa banueshme
Një autoveturë bënz 900000 lekë
Paga vjetore 78000 lekë
Paga e bashkëshortes 45960 lekë
40 zgjoje bletësh

2013
Shtëpi banimi në bashkëpronësi me prindërit
Shtëpi e vjetër e pa banueshme
Autoveturë benz 270 900000 lekë
40 zgjoje bletësh
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 45960 lekë

Jorgo Goro-Kryetar i Bashkisë Himarë
(2013)
Interesa Bankare në Alpha Bank (me bashkëshorten) Gjithsej 5266
Interesa Bankare në NBG(Në euro 280) Gjithsej 11173
Interesa Bankare në Intesa Sanpaolo (Në dollar 81) Gjithsej 6756
Llogari bankare në NBG në lekë 62516 lekë
Interesa bankare me bashkëshorten Gjithsej 1896 dollarë

Llogari page 2751 lekë
Të ardhura nga paga 719.000 lekë
Të ardhura nga pjësmarrja si anëtar këshilli në Vlorë 140.400 lekë
(Bashkëshortja)
Alpha Bank 119.700 lekë
Alpha Bank 5892 euro
Të ardhura nga paga si punonjëse në një biznes privat 72.000 lekë

(2014)
Depozitë Alpha Bank 5368 euro
Depozitë Intesa San Paolo 6838 Dollarë
Depozitë NBG Bankë 11.374 euro
Depozitë NBG Bankë 66.500 lekë
Të ardhura nga paga si kryetar Bashkie 720.000 lekë
Të ardhura si anëtar i këshillit të Qarkut Vlorë 140.400 lekë

Të ardhura nga interesa bankare 300 euro
Të ardhura nga interesa bankare 82 dollarë
(Bashkëshortja)
Depozitë në Alpha Bankë 1916 dollarë
Të ardhura nga paga 240.000 lekë

Kujtim Qefalia-Kryetar i Komunës Dajt
(2013)
Paga si kryetar i Komunës Dajt 709.200 lekë
Shpërblime si anëtar i KKRT-së Komunës 67.500 lekë
Shpërblime si anëtar i këshillit të qarkut Tiranë 141.390 lekë
Paga neto vjetore e bashkëshortes 274.400 lekë
Të ardhura nga qiraja me shoqërinë celulare “Plus” 600.000 lekë
Të ardhura nga qerja me shoqërinë “Vllaznia” për dhëni me qira të Bar Restorant “Gersit” 12.000 euro
Të ardhura nga vreshtaria dhe ullishta që ndodhen në tokën personale në Tufinë

(2014)
Blerje toke are sip.850 m2 380.800 lekë
Blerje toke are me sip.800 m2 358.400 lekë
Blerje toke are me sip.5000m2 2.240.000 lekë
Blerje toke are sip.1200m2 5.376.000 lekë
Shitje apartamenti 81 m2 në rrugën “Qemal Stafa” 4.426.000 lekë

Paga neto si kryetar i Komunës Dajt 709.200 lekë
Shpërblime si anëtar i këshillit të Qarkut Tiranë 143.055 lekë
Paga neto vjetore e bashkëshortes në shoqërinë private “Vllaznia” 264.000 lekë
Të ardhura nga qiraja me shoqërinë celulare “Plus “ 600.000 lekë

Liman Morina-Kryetar i Bashkisë Krum Has
(2013)
Paga si kryetar Bashkie 77.000 lekë
Kompensim financiar për transportin 30.000 lekë
Shpërblime si anëtar i Këshillit të Qarkut Kukës 10.000 lekë
Kredi personale(vlera 1.000.000 lekë) (Pa paguar) 320.336 lekë

(2014)
Të ardhura nga paga si kryetar Bashkie 59.956 lekë
Të ardhura si kompensim financiar transporti 30.000 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut 12.000 lekë
Kredi personale(vlera 1.000.000 lekë) (Pa paguar) 157.338 lekë

Lorenc Luka-Kryetar i Bashkisë Shkodër
(2013)
Të ardhura të përfituara nga kuotat(aksionet) e fituara te “Hotel Turizmi” nga babait 40.000 euro
Interesa të përfituara nga shuma supreme(Tirana Bank) 33797.07 lekë
Vlera e përfituar nga shitblerja e pasurisë të paluajtshme 144.500 lekë
Paga si kryetar Bashkie 1.608.000 lekë
Shpërblime 10.000 lekë

Subvencione për karburant 540.000 lekë
Të ardhura vjetore si anëtar i Këshillit të Qarkut Shkodër 96.600 lekë
Anëtar i Këshillit të “Administrimit Universiteti “Luigj Gurakuqi” 56.000 lekë
Dieta të përfituara 100.326 lekë
Paga e bashkëshortes si Drejtoreshë e Bibliotekës së Shkodrës 1.001.970 lekë

(2014)
Të ardhura të përfituara nga kuotat(aksionet) e fituara te “Hotel Turizmi” nga babai 44.945 euro
Interesa të përfituara nga shuma e më sipërme në (Tirana Bank) 500 euro
Vlera e përfituar nga shitblerja e pasurisë të paluajtshme 144.500 euro
Depozitë në lekë 2.133.471 lekë Interesat vjetore 140.605 lekë
Depozitë në dollar Interesa vjetore 20.84 dollarë
Paga si kryetar Bashkie në Shkodër 1.608.000 lekë
Subvencion për karburant 540.000 lekë

Dieta jashtë shtetit projekti Marubi 75.925 lekë
Të ardhura vjetore në vitin 2013 si anëtar Këshilli i Qarkut Shkodër 58.500 lekë
Anëtar i bordit të punësimit Këshillit i Qarkut Shkodër 11.250 lekë
Anëtar i Këshillit të Administrimit Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër 14.400 lekë
Paga e bashkëshortes si drejtoreshë e Bibliotekës Shkodër 1.023.150 lekë
Depozitë bankare e bashkëshortes pranë Tirana Bankë 2000 euro
Depozitë bankare e bashkëshortes pranë “San Paolo”Bankë 260.000 lekë

Lulzim Basha-Kryetar i Bashkisë së Tiranës
(2013)
Të ardhura nga paga si kryetar Bashkie 1.669.352 lekë
(Bashkëshortja)Të ardhura nga shitja e apartamentit 10.450.000 lekë
(2014)
Të ardhura nga paga si kryetar Bashkie 1.650.222 lekë
(Bashkëshortja) Të ardhura për shërbime nëpërmjet fondacionit 22.000 euro

Ndue Kolaj-Kryetar Bashkia Rrëshen
(2013)
Paga dhe shpërblime 1.294.800 lekë
Paga e bashkëshortes 426.000 lekë
Llogari bankare djali në Societe Generale Albania(Të ardhura nga aktiviteti bilardo+lojra fati) 6.072.92 euro
Llogari bankare djali në Societe Generale Albania(Të ardhura nga aktiviteti bilardo+lojra fati) 8.767.62 euro
Paga dhe shpërblime të djalit 492552 lekë
Paga dhe shpërblime të nuses së djalit 495120 lekë
Depozitë bankare e djalit në Raifaisen Bankë 140.622.94 lekë

(2014)
Paga dhe shpërblime 2.528.850 lekë
Paga e bashkëshortes 314.215 lekë
Paga dhe shpërblime nga paga e djalit 502.259 lekë
Paga e nuses së djalit 501.030 lekë

Depozitë e deklaruar më parë (interesa+tërheqje) 56.310 lekë
Përmes një leje ndërtimi është në proces për ndërtimin e një Kalcetoje më bashkëfinancim Vlera 10.000.000 lekë
(Djali)Nuk ka ndryshime në depozitën e deklaruar më parë përveç interesave të shtuara 400.633 lekë
(Djali) Agjent sekondarë i aktivitetit të kompanisë së basteve sportive 62.700 lekë
(Djali) Fitime nga aktiviteti privat 1.800.000 lekë

Nesim Spahiu-Kryetar i Bashkisë Çorovodë
(2013)
Paga si Kryetar Bashkie 924.000 lekë
Shpërblime si Anëtar i Këshillit të Qarkut Berat 141.600 lekë
Rimbursim për shpenzimet e transportit 30.000 lekë
Kredi Banka e Tiranës(15.000 euro) (Pa paguar) 6.629.91 lekë
Paga e bashkëshortes si nëpunëse e institucionin e Prefekturës së Skraparit 104.000 lekë
Shpërblim page për bashkëshorten me vendim gjyqësor 200.000 lekë

Kredi në Raifaisen Banka nga bashkëshortja në shumën 500.000 lekë(Pa paguar) 218.100 lekë
(Djali) blerje autoveture tip “Smart” 1.000 euro
(Djali) blerje garazhdi për makinën 5.000 euro
Paga si punonjës i ARB Natyrore 870.540 lekë

(2014)
Të ardhura neto nga paga për vitin 2013 si kryetar i Bashkisë Çorovodë 713.125 lekë
Të ardhura neto nga paga për vitin 2013 e bashkëshortes 293.000 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit të Qarkut Berat 142.560 lekë

Të ardhura nëpër pagesë dëmshpërblyese me vendim gjykate për bashkëshorten 63.500 lekë
Kredi për blerje apartamenti banimi në Tiranë në shumën (15.000 lekë) (Pa paguar) 0

(Djali) Depozitë në Banka Credins, kursime nga të ardhurat 510.888 lekë
(Djali) Shitje autoveture tip “Fortëo” 1.900 euro
(Djali) Blerje autoveture tip Smart CDI 2.000 euro
(Bashkëshortja) Rimbursim kredie në Raifaisen Bankë 909.272 lekë

Qazim Sejdini-Kryetar i Bashkisë Elbasan
(2013)
Rimaturim bono thesari – Një milion lekë
Të ardhura nga paga si kryetar Bashkie 1.339.901 lekë
Të ardhura nga paga si anëtar i këshillit bashkiak 128.700 lekë

Të ardhura nga paga e bashkëshortes 473.000 lekë
Të ardhura nga paga e djalit 405.273 lekë
Të ardhura nga paga e vajzës në një shoqëri private 212.700 lekë
Të ardhura nga paga e vajzës si pedagoge në universitet 165.039 lekë
Të ardhura nga interesa bono thesari 59.000 lekë

(2014)
Shtëpi banimi me sip.122.5 m2 e trashëguar nga babai dhuruar vajzës E trashëguar
Një ndërtesë me truallin përkatës me sip.831.6 m2 dhe truall 755m2 pronë e deklaruar më parë
Ullishta me sip.870m2 ndodhur në Elbasan e trazhëguar nga nëna E trashëguar
Ullishte me sip.1630m2 ndodhur në Elbasan e trashëguar nga nëna E trashëguar
Paga dhe shpërblime si kryetar Bashkie 1.329.109 lekë
Të ardhura si anëtar i Këshillit Bashkiak 128.700 lekë
Të ardhura nga paga e bashkëshortes 472.800 lekë

Të ardhura nga bono thesari investuar nga bashkëshortja 55.143 lekë
Të ardhura nga paga e djalit DSHP Elbasan deri shkurt 2013 54.314 lekë
Të ardhura nga paga e djalit ISKSH Elbasan nga shkurti 2013 448.575 lekë
Paga e djalit si person fizik në një Club 130.710 lekë
Paga e vajzës si nëpunëse në universitetin e Elbasanit 575.729 lekë
Të ardhura nga bashkëshortja e djalit 219.161 lekë

Humbje nga aktiviteti i bashkëshortes së djalit si administratore A.I.D shp.k (5.748.476 lekë)
Kredi bankare në BKT për rikonstruksion banese(Vlera 5.800.000 lekë)(Pa paguar) 5.759.125.70 lekë
Kredi bankare në BKT për rikonstruksion banese(Vlera 8.200.000 lekë)(Pa paguar) 8.142.335.84 lekë
(Djali) Bono thesari në BSH 1.000.000 lekë
(Vajza) Bono thesari në BSH 1.100.000 lekë

(Vajza) Fond Investimesh Raifaisen Prestigj në Raifaisen Bank me burim të ardhura nga paga 700.000 lekë
(Vajza) Fond pensioni në shoqërinë administruese të fondit të pensioneve SIGAL LIFE UNIQA 190.891 lekë
Të ardhura nga paga e vajzës si punonjëse në Universitetin e Elbasanit 1.246.266 lekë
Të ardhura si punonjës me kohë të pjesshme pranë kompanisë SIGAL 506.000 lekë
Të ardhura nga Bono Thesari 32.262 lekë

Kredi konsumatore paga plus në Raifaisen Bank 108.035 lekë
Bono thesari e bashkëshortes e ri-investuar në vitin 2013 1.000.000 lekë
Regjistrimi i apartamentit nga bashkëshortja në ZRPP me sip.102.5 m2
Të ardhura nga bashkëshortja si administrator e “Ujori” sh.p.k 20.906.311 lekë

Pashko Ujka-Kryetar i Komunës Velipojë
(2013)
Nga paga si kryetar komune 700.000 lekë
Shpërblime dhe paga si anëtar i këshillit të Qarkut Shkodër 140.000 lekë
Paga nga paga e bashkëshortes 330.000 lekë
Të ardhura nga paga e djalit 72.000 lekë

Kontratë kapari për shlyerje të apartamentit 700.000 lekë( Shuma 8.242.000 lekë
Shlyerje kredie në BKT 140.000 lekë ( Pa paguar) 5.500.000 lekë
Para të dhëna hua 3.000.000 lekë
Depozitë në para jashtë sistemit bankar 6.000.000 lekë

(2014)
Paga si kryetar komune 936.000 lekë
Paga si anëtar këshilli i Qarkut Shkodër 140.400 lekë
(Djali) Pronar dhe administrator i Shoqërisë Advantage Marketing Distributor 779.899 lekë
Pagesë kredie për blerje banese në BKT (Pa paguar) 5.328.740 lekë

Rajmonda Balilaj-Kryetare e Bashkisë Patos
(2013)
Paga si kryetare e Bashkisë Patos 809.388 lekë
Aktivitet privat, bashëshorti 250.500 lekë
Të ardhura nga toka bujqësore prodhimtaria, Lajthi 900.000 lekë
(Bashkëshorti) Ndryshim në sip pronësie të dyqanit nga 30m2 në 90m2 me vlerë 1.890.000 lekë

(2014)
Paga si kryetare e Bashkisë Patos 783.156 lekë
Aktivitet privat,bashkëshorti 250.500 lekë
Të ardhura nga toka bujqësore, prodhimtaria Lajthi 900.000 lekë

Tërmet Peçi, blen 3 mijë metra truall në Porto Palermo për 600 mijë lekë, Dako “zhduk” rroga e tri muajve. Genc Drita në telashe me bankat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here