Home Kulture Arti ne rruge qe rrethon ne menyre te zgjuar ambjentin

Arti ne rruge qe rrethon ne menyre te zgjuar ambjentin

1058
0

Art ne rruge është menduar zakonisht të prishe mjedisin e tij dhe të kape vëmendjen tonë, por artistët në këtë listë kane praktikuar një teknikë të veçantë që e bën artin e tyre edhe më të dukshem dhe të gjallë.

1. Fytyra e Qytetit, Toronto, Kanada
creative-interactive-street-art-36

2. Legjenda e Gjiganteve, Białystok, Poloni
creative-interactive-street-art-31

3. Bota duke shkuar ne kanalin e kullimit, Spanje
creative-interactive-street-art-43

4. Satellite Dishes, Birmingham, UK
creative-interactive-street-art-7

5. Bruce Lee, Saint Etienne, France
creative-interactive-street-art-12

6. Sluggo ne rruge
creative-interactive-street-art-19

7. Pom Pom Girl
creative-interactive-street-art-40

8. Spiderman, France
creative-interactive-street-art-39

9. Cigarro
creative-interactive-street-art-46

10. La Caravane Passe, France
creative-interactive-street-art-2

11. Vajze, George Town, Malaysia]
creative-interactive-street-art-9

12. Zog, Athine, Greqi
creative-interactive-street-art-29

13. Mbjelles, Kaunas, Lithuania
creative-interactive-street-art-33-1
creative-interactive-street-art-33-2

14. Shkurre, London, UK
creative-interactive-street-art-35-1

15. Sideshow Bob, France
creative-interactive-street-art-21

16. Floke, Fort De France, Martinique
creative-interactive-street-art-1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here