Home Aktualitet Akti i Gjergj Ndreces shfaqet ne mediat nderkombetare

Akti i Gjergj Ndreces shfaqet ne mediat nderkombetare

519
0

Washington Post dhe media të tjera prestigjioze ndërkombetyare i kane dhënë hapësirë aktit tronditës të Gjergj Ndrecës, i cili u arrit të fokusohej vetëm nga TV A1 Report. Pamjet ekskluzive të trasmetuar drejtpërdrejtë nga Televizioni A1 Report, kanë bërë xhiron e Washington post, Associated Press, Huffington Post. The Telegraph, ABC news, SunHerald.com, Charlotte Observer.com, Tri-City Herald, Bradenton.com, KCBD, The Ledger.com, Gainesville.com, Salon, The Olympian, St Louis Today, Heraldonline.com, etj.

Në agjensitë e lajmit ndërkombëtar nënvizohej fakti se 53 vjecari Gjergj Ndreca ka bërë 6 vitë burg politik për aktivitet anti komunist. ai së bashku me grevistë të tjerë prej 17 ditësh kërkojnë dëmshpërblimin e viteve të burgut 20 mije lekë për cdo ditë të burgut ose e konvertuar në dollar 18.36, 14 .5 euro. Teksti i përodur nga mediat ndërkombëtare është ai i shkruar fillimisht nga Associated press.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here