HYRJE Etiketimet ALUIZNI

Etiketim: ALUIZNI

Rama: Do te bashkojme ALUIZNI-n dhe Hipoteken

Gjirokastra ka qenë stacioni i radhës i kryeministrit Rama për të zhvilluar dëgjesën me qytetarët. Sikurse në qytete të tjera ku ka zhvilluar seanca të...

Te fundit