HYRJE Teknologji

Teknologji

Teknologji

HYRJE Teknologji

Gjigandi amerikan i teknologjise HP ndahet ne dy kompani te ndryshme

Gjigandi amerikan i teknologjisë, “Heëlett-Packard”, njohur gjërësisht si HP prej muajsh ka nisur një revolucion në organizim, pjesë e të cilit është edhe ndarja...

Zvicer, ndertohet aeroplani qe fluturon me energji diellore

Sistemi ajror diellor Solare Impulse 2 po zhvillon një teori sipas së cilës aeroplanët do të mund të fluturojnë në lartësi vetëm me energjinë...

Bill Gates jep doreheqjen nga Microsoft, ne vend te tij Satya Nadella

SEATTLE - Microsoft të martën njoftoi se Satya Nadella ishte udhëheqësi i ardhshëm , pasi kishte punuar për një kohë të gjatë inxhinier ekzekutiv...

Aplikacioni Box ju jep 50 GB hapësirë falas

Asnjëherë nuk keni hapësirë të mjaftueshme të lirë online. Box (që më parë njihej si Box.net) tani do të ofrojë 50 GB hapësirë falas...

Philips prezanton televizorin 3D, pa syze

Dolby Laboratories prezantoi për herë të parë një televizor 3D i cili nuk ka nevojë për syzet tridimensionale për t’u parë. Në prezantimin në Los...

Kine, perurohet treni me shpejtesi 350 km/h

Një hekurudhë e re më e shpejtë që lidh qytetet e Kinës së veriut  ku përfshihet qytetet e  Tianjin dhe Qinhuangdao është futur zyrtarisht...

A1 Report Live, ndiqni televizionin a1 report live

Ndiqni televizionin A1 Report Live. Televizioni A1 report ju mundeson te ndiqni lajmet me te fundit nga Shqiperia, rajoni dhe bota.

ABC News Live

Transmetim Tokesor Transmetim Satelitor Polarisation Frequency Transponder Symbol Rate FEC NID Transponder SID VPID    

Albanian Screen Live

Transmetim Tokesor Transmetim Satelitor Polarisation Frequency Transponder Symbol Rate FEC NID Transponder SID VPID     flowplayer("fms", "flowplayer-3.2.7.swf"); $f("fms", "http://releases.flowplayer.org/swf/flowplayer-3.2.7.swf", { clip: { url: 'rtmp://95.110.242.231:11935/live/albanianscreentv', live: true, provider: 'influxis' }, plugins: { influxis: { url: 'flowplayer.rtmp-3.2.3.swf', netConnectionUrl: 'rtmp://95.110.242.231:11935/live/albanianscreentv' } } });

TVSH Online

Transmetim Tokesor Transmetim Satelitor Polarisation Frequency Transponder Symbol Rate FEC NID Transponder SID VPID     flowplayer("fms", "flowplayer-3.2.7.swf"); $f("fms", "http://releases.flowplayer.org/swf/flowplayer-3.2.7.swf", { clip: { url: 'rtmp://66.55.93.203/livepkgr/tvshstream', live: true, provider: 'influxis' }, plugins: { influxis: { url: 'flowplayer.rtmp-3.2.3.swf', netConnectionUrl: 'rtmp://66.55.93.203/livepkgr/tvshstream' } } });

Agon Channel Live

Transmetim Tokesor Transmetim Satelitor Polarisation Frequency Transponder Symbol Rate FEC NID Transponder SID VPID    

Channel One Live

Transmetim Tokesor Transmetim Satelitor Polarisation Frequency Transponder Symbol Rate FEC NID Transponder SID VPID     flowplayer("fms", "flowplayer-3.2.7.swf"); $f("fms", "http://releases.flowplayer.org/swf/flowplayer-3.2.7.swf", { clip: { url: 'rtmp://209.212.145.164/live/channelone1', live: true, provider: 'influxis' }, plugins: { influxis: { url: 'flowplayer.rtmp-3.2.3.swf', netConnectionUrl: 'rtmp://209.212.145.164/live/channelone1' } } });

Te fundit