HYRJE Eduard Zaloshnja

Eduard Zaloshnja

Eduard Zaloshnja

HYRJE Eduard Zaloshnja

Rama synon ti marrë votues Topit!

“Bamir Topi të dalë nga qypi... të mos flasë si miza në qyp... të na sqarojë nëse do të marrë vota nga të pakënaqurit...

Eduard Zaloshnja: Presidenti i ri, statusi i vendit kandidat për BE, dhe dyqanxhiu i...

Të premten e kaluar, para se të shkoja në emisionin Debat të Alfred Pezës në Vizion Plus, ndalova për të blerë një paqetë cigaresh...

Eduard Zaloshnja: Edhe unë jam për hapjen e dosjeve të Sigurimit

“Unë jam për hapjen e dosjeve , dhe të jeni të sigurtë se me hapjen e tyre, shqiptarët do të shohin çudira edhe tek...

Eduard Zaloshnja: “Urbani” Rama rihap debatin për zhvillimin rural

Një vend të rëndësishëm në programin e paraqitur nga Edi Rama në kongresin e PS-së zinte bujqësia. Rama deklaroi se rritja e parashikuar e...

Eduart Zaloshnja: Berisha, Marksi dhe pasunarët shqiptarë

Në thelb të teorisë së revolucionit komunist të Marksit qëndronte parashikimi se kapitalistët, të udhëhequr nga dëshira për të maksimizuar fitimet e tyre, do...

Eduard Zaloshnja: Ekonomia dhe kriza politike

Objektivi i çdo ofruesi mallrash apo shërbimesh (privat ose shtetëror) është që të plotësojë nevojat e qytetarëve për to. Në qoftë se qytetari nuk...

Te fundit