Tuesday, June 6, 2023
Home Tags Shtëpi

Tag: shtëpi

Botohet formulari:Të pastrehët, ja kriteret për kredi, punë dhe shtëpi

1
Kryetari i Bashkisë së Tiranës Edi Rama inspektoi dje punimet për ndërtimin e 400 apartamenteve të cilët do të jepen për të pastrehët. Sipas...