Thursday, August 18, 2022
Home Tags Shendetesi

Tag: shendetesi

Modifikohet virusi që lufton kancerin

0
Studiuesit e Universitetit të Gjenevës dhe Bazelit kanë arritur që të modifikojnë një virus për të luftuar kancerin, duke sulmuar qelizat kancerogjene. “Testet e para...