Sunday, November 28, 2021
Home Tags SHBA vs Kore e Veriut

Tag: SHBA vs Kore e Veriut

Cfarë po ndodh midis Koresë së Veriut dhe SHBA-ve?!

0
Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, tha se po konsideron një përgjigje “shumë të rëndë” për Korenë e Veriut, e cila, këtë javë,...