Sunday, August 14, 2022
Home Tags Salmonela

Tag: salmonela

Semundjet e zorreve, koliti dhe salmonela. Ja nga se shkaktohen

0
Gjatë stinës së verës mund të ndodh rishfaqja e problemeve me kolitin spastik. Koliti spastik ose sindroma e zorrës së irrituar është ndër patologjitë...