Sunday, January 29, 2023
Home Tags Rosela Gjylbegu

Tag: Rosela Gjylbegu

Olti Curri dhe Rosela Gjylbegu, debatojne me tone te ashpra

0
Një debat me tone të ashpra ka lindur mes këngëtares Rosela Gjylbegu dhe opinionistit Olti Curri. Sjellja e Olti Currit në jurinë e të rinjëve...