Tuesday, July 5, 2022
Home Tags Psoriaza

Tag: psoriaza

Çfare eshte psoriaza, simptomat dhe nga se shkaktohet

0
Çfarë është Psoriaza? Psoriaza është një sëmundje inflamatore e programuar gjenetikisht që prek kryesisht lëkurën në rreth 3% të individëve në Shtetet e Bashkuara. Psoriaza...