Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Princ Leka

Tag: Princ Leka

Princ Leka dhe Elia Zaharia do martohen ne shtator

0
Përveçse e njohur si aktore, këngëtare dhe vajza e aktores së njohur Yllka Mujo, Elia Zaharia njihet edhe si e fejuara e Princ Lekës. E...