Thursday, August 18, 2022
Home Tags Paga

Tag: paga

Pagat e reja për nëpunësit e bashkive dhe policët vendorë

0
Qeveria miraton pagat e reja për punonjësit në Bashkinë e Tiranës, nëpunësit civilë në bashkitë e tjera në rrethe si dhe në njësi bashkiake....