Sunday, January 29, 2023
Home Tags Myku i kembeve

Tag: Myku i kembeve

Myku i kembeve, ekzema dhe kallot, ja si ti kurojme

0
Stina e nxehtë shton problemet e sëmundjeve mykotike të lëkurës. Për mjekët, “faji” është i klimës së nxehtë dhe të lagësht, që përbën një...