Thursday, August 11, 2022
Home Tags Motrat Kajtazi

Tag: motrat Kajtazi

Mbaron aventura e motrave Kajtazi, gjenden ne Vlore

0
Ka zgjatur plot një muaj aventura e dy motrave Kajtazi, të cilat pasi helmuan prindërit, i vunë zjarrin shtëpisë dhe u larguan me një...