Sunday, August 14, 2022
Home Tags Lekure e paster

Tag: lekure e paster

Ekspertët e bukurisë, 6 faktorët që dëmtojnë lëkurën, si t’i shmangim

0
Ekspertët e bukurisë analizojnë “vrasësit” e lëkurës 1- Dielli dhe rrezet ultravjollcë Qëndrimi i gjatë në diell dobëson dhe shkatërron lëkurën duke shfaqur njolla, zona super...