Sunday, January 29, 2023
Home Tags Kancer

Tag: kancer

Shkencëtaret në Florida zbulojnë mënyrën e shërimit të kancerit

0
Qelizat e kancerit janë programuar mbrapsht ne normale nga shkencëtarët në një përparim i cili mund të çojë në trajtime të reja dhe madje...