Wednesday, December 8, 2021
Home Tags Edmond Tupja

Tag: Edmond Tupja

Edmond Tupja: Shamatë apo shah… mat!

0
Vazhdon pritja e gjatë, e bezdisshme, e vaposur, e pluhurosur, e zhubravitur (dhe lista e këtyre epiteteve mund të zgjatej gati pambarimisht) e shpalljes...