Friday, March 31, 2023
Home Tags Depresioni

Tag: Depresioni

Depresioni, ja disa keshilla si ta shmangni ate

1
Ilaçet mund të ndihmojnë për depresion. Por një lloj i terapisë që quhet terapi njohëse e sjelljes – e cila fokusohet në ndryshimet e...

Depresioni, çfare e shkakton dhe si ta kurojme

0
Ka raste depresionesh për të cilat është e vështirë të kuptosh shkakun: Nuk ka pasur ngjarje të padëshirueshme, shëndeti edhe situata e përgjithshme është...