Thursday, February 9, 2023
Home Tags Deklarate zyrtare

Tag: deklarate zyrtare

Zv/ministrja e Ministrisë së Financave: Asnjë zyrtar nuk është shkarkuar nga...

0
Deklaratat zyrtare të Ministrisë së Financave, se janë shkarkuar një numër i konsiderueshëm punonjësish të tatimeve dhe doganave, mohohen kategorikisht nga Zv/ministrja e këtij...