Wednesday, May 31, 2023
Home Tags Andi Bushati

Tag: Andi Bushati

A fle Rama në shtrat me krimin?

0
Pamundësia për ta mposhtur kriminalitetin në nivele të larta po e diskretiton me shpejtësi imazhin e kësaj qeverisjeje. Tani kundërshtarët më të egër të...

Andi Bushati: Fundi i një vote morale?

0
Rezultati i LSI-së më 8 Maj dhe mbajtja bindshëm e nivelit të forcës së tretë politike në vend, kanë ringritur edhe njëherë pikëpyetjen nëse...