Home Ekonomi Mobile banking, Raifeissen Bank prezanton shërbimin e ri

Mobile banking, Raifeissen Bank prezanton shërbimin e ri

605
0

“Raifeissen Bank” lehtëson trasferat e parave për të gjithë klientët e saj. Në bazë të shërbimit të ri tashmë të gjithë klientët e kësaj banke do të kenë mundësi të kryejnë transaksionet financiare nga kudo dhe në çdo kohë.

John McNaughton, Anëtar Bordi i projektit në Raifeissen deklaroi se ky shërbim i ri do të funksionoj në çfarëdolloj telefoni dhe do ndihmoj shqiptarët në kryerjen e transfertave.
I pranishëm në këtë aktivitet ministri i inovacionit Genc Pollo u shpreh se Mobile Banking është një shërbim mjaft i rëndësishëm.
“Raiffeissen Bank” është banka më e madhe në Shqipëri .Tashmë kjo bankë ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe produktesh që krahasohen me standartet evropiane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here