Home Auto Mercedes Benz – F 700

Mercedes Benz – F 700

1006
0

Stuttgart – Me makinën e saj kërkimore F 700, Mercedes-Benz ridefinon idenë e përpunimit të lehtë. Superiore, ky koncept për një sedan luksoze te se ardhmes tregon se sa mund të kombinohet ngarja e pakrahasueshme me cilësine e ndotjes mjedisore, si dhe rezultateve të mira ne konsumin e karburantit. Kështu, F 700 me nje gjatesi 5,17 metra, me dizajn inovativ dhe shumë e gjerë nga brenda u mundëson një mënyrë krejtësisht të re dhe jashtëzakonisht komode të udhëtimit. F 700 është makina e parë në botë që mund të njohe gjendjen e rrugëve dhe niveloje gropat ne rruge me sistemin e amortizimit PARA-scan i cili sjell nje komfort shume te larte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here