Home Politike Kuvendi i Shqiperise ndryshon faqen zyrtare

Kuvendi i Shqiperise ndryshon faqen zyrtare

604
0

vvvv11-620x340Nga sot Kuvendi i Shqipërisë do të ketë një faqe zyrtare, qëllimi i së cilës do të jetë rritja e transparencës parlamentare dhe përmirësimi i komunikimit institucional me publikun.

Aspekti legjislativ dhe kontrolli parlamentar do të kenë një vëmendje më të madhe në faqe.

Kjo faqe duke ruajtur karakterin institucional veç dizajnit, do të jetë e pasur me informacione të dobishme dhe lehtësisht e përdorueshme nga qytetarët. Ajo do garantojë një motor të avancuar kërkimi e do ketë edhe një arkiv parlamentar ndër vite.vvvv11-620x340

Momentalisht punohet ende në perfeksionimin e faqes së Kuvendit të Shqipërisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here