Home Aktualitet KLD, mbledhje urgjente. Procedim penal ndaj gjyqtarit

KLD, mbledhje urgjente. Procedim penal ndaj gjyqtarit

519
0

Këshilli i Lartë i Drejtësisë u mblodh urgjentisht nen drejtinin e nenkryetarit Kreshnik Spahiu, per te shqyrtuar kerkesen per heqjen imunitetit te nje gjyqtari. Burime prane KLD-se konfirmuan se dyshohet se gjyqtari ka konfirmuar veper penale, por jane te rezervuar per emrin e tij dhe llojin e vepres qe ka konsumuar. Here pas here, KLD ka marre ne shqyrtim kerkesa te tilla, vendimet per te cilat ne pjesen me te madhe jane zvarritur dhe ne raste te tjera jane pushuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here