Home Shendetesi Kanceri i lekures, ja shenjat dalluese

Kanceri i lekures, ja shenjat dalluese

1677
0

Sëmundja e kancerit është bërë shqetësim për të gjithë pasi gjithmonë dhe më shpesh dëgjojmë për këtë sëmundje që u cilësua si sëmundja e shekullit.

Ka me qindra lloje forma të sëmundjes së kancerit, të cilat janë të shërueshme ose jo dhe prekin të gjitha organet e trupit të njeriut.

Kanceri i lëkurës është një formë e shpeshtë e kancerit, e cila nëse kapet në kohë mund të jetë e kurueshme dhe e shërueshme.

Kjo sëmundje dërgon disa sinjale në trup, të cilat nëse anashkalohen mund të kenë pasoja të rrezikshme.

Mjekët e profilizuar në shërimin dhe kurimin e kancerit të lëkurës na tregojnë se ka disa shenja se si mund ta dallojmë kancerin e lëkurës në stadet kur mund të kurohet dhe shërohet më lehtë.

Ja cilat jane shenjat dalluese:

-Nishanet e çuditshme apo të shëmtuar që shfaqen në trup papritur

-Nëse në thoin tuaj shfaqet një vizë ngjyrë kafe në formë vertikale

-Keni turbullim në shikim

-Një shenjë e cila shfaqet në trup dhe nuk ikën

-Nishanet në këmbët tuaja janë një shenjë paralajmëruese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here