Thursday, February 9, 2023
Home Gjyqi ‘Gërdeci’, gjykata lë në paraburgim Delijorgjin dhe Pinarin gerdeci

gerdeci

Kryetari i Trupit Gjykues Ridvan Hado, Fatmira Hajdari dhe Shefkije Demiraj, gjate nje seance gjyqesore ne Gjykaten e Faktit, ku ka deshmuar ish drejtori i Sherbimit Informativ te Ushtrise (SHIU) Hysni Gjergji.