Home Aktualitet Gjermanët, populli më pak i varur nga rrjetet sociale

Gjermanët, populli më pak i varur nga rrjetet sociale

570
0

Një studim i Komisionit Evropian tregon se Gjermanët janë populli më pak i pritur për të vizituar rrjetet sociale.

Vetëm 37% e qytetarëve të Gjermanisë i përdorin rrjetet socialiste krahasuar me 80% të hungarezëve kjo shifër duket praktikisht shumë e ulët.

Studimi tregon se vendet lindore të BE-së janë më të “pushtuarit” nga rrjetet sociale. Përqindja e përdoruesve në Lituani, Poloni, Sllovaki dhe Qipro i kalon 63%.

Vende të tjera që kalon këtë shifër bëjnë pjesë dhe Anglia, Danimarka dhe Malta.

Ndërsa në nivel të përgjithshëm për 27 vednet e BE-së përqindja e p 137rdoruesve është në 52%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here