Home Kulture 10 Miliarderet e rinj te Facebook

10 Miliarderet e rinj te Facebook

770
0

Chris Hughes, bashkëthemelues i Facebook, tani është me vlerë $ 935 Milione

Flickr / dsearls
Kush është ai: bashkëthemelues i Facebook, shok klasene kolegj i Mark Zuckerberg.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: $ 835 Milione
Vlerë neto: $ 935 Milione

Sheryl Sandberg është drejtoresha e pergjithshme e Facebook-ut. Ajo është tani me vlerë 1 miliard dollarë.

Facebook / Screengrab
Kush është ajo: Drejtoreshe e Facebook, ish punonjese e Google.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 1 Miliarde $

Yuri Milner tani është me vlerë $ 1.1 Miliarde

Rodrigo Sepulveda Schulz
Kush është ai: Milner është themelues i DST, i cili bëri një investim të madh në Facebook. Ai zotëron 12.5 për qind të DST, aksione te Facebook.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: $ 400 Milione

Zynga, themeluesi Mark Pincus tani është me vlerë $ 1.3 Miliarde

AP
Kush është ai: Themelues i Zynga, ai kishte një shumë të patentave rreth rrjeteve sociale të cilat i siguroi atij një pjesë të mirë të aksioneve të Facebook.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: $ 164 Milione
Vlerë neto: 1.3 Miliarde $

Peter Thiel dyfishoi vlerën e tij neto me anë të investimit te tij ne Facebook. Ai është tani me vlerë $ 2.7 Miliarde.

screenshot
Kush është ai: Peter Thiel, i cili menaxhon Fondin e Themeluesve, ka qenë investitori i parë jashtëm në Facebook, ai investoi një gjysmë milion në vitin 2004.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 1.06 Miliarde $
Vlerë neto: 2.7 Miliarde $

Eduardo Saverin, bashkëthemelues i cili fatekeqesisht paditi Facebook, tani është me vlerë $ 2.7 Miliarde

nëpërmjet Inc
Kush është ai: bashkëthemelues i Facebook
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 2.9 Miliarde $
Vlerë neto: 2.7 Miliarde $

Sean Parker ishte presidenti i parë i Facebook-ut. Ai është tani me vlerë $ 2.8 Miliarde

Kush është ai: Presidenti i parë i Facebook-ut.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 2.5 Miliarde $

Dustin Moskovitz bashkethemeloi Facebook. Ai është me vlerë $ 5.1 Miliarde

Wikipedia
Kush është ai: Facebook cofounder, bashkëthemelues i asana
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 5.1 Miliarde $

Alisher Usmanov, miliarderi rus është me vlerë $ 17.1 Miliarde

Kush është ai: Usmanov është njeriu më i pasur në Rusi. Ai zotëron 80% të aksioneve me vlere 85,6 milion te Digital Sky ne Facebook.
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: 5 Miliarde $

Mark Zuckerberg është CEO dhe bashkëthemelues i Facebook. Vlerë neto e tij është $ 19.3 Miliarde

Flickr / Wired Photostream
Kush është ai: CEO dhe bashkëthemelues i Facebook
Vlera e aksioneve të Facebook në $ 38/share: $ 19.1 Miliarde
Vlerë neto: $ 19.3 Miliarde

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here