HYRJE Etiketimet Taksa e prones

Etiketim: taksa e prones

Perjashtimet nga taksa e prones

Familjet në ndihmë ekonomike, një pjesë e pensionistëve dhe disa kategori të tjera të shtresave në nevojë nuk do të paguajnë taksë prone. Qeveria...

Te fundit