HYRJE Bukuria A duhet perdorur antibakteriali?

A duhet perdorur antibakteriali?

0
293

falseXheli antibakterial eshte shume I rendesishem ne jeten e perditeshme, sidomos nese perdorim transportin publik. Por perdorimi I rregullt I tij ndonjehre mund te shkaktoje me shume deme sesa dobi.

Ai ka ne perberje triclosan, e cili vret nje pjese te madhe te baktereve ne duar.

Ai mund te shkaktoje absorbim te madh te bisphenol A (BPA) e cila është një lende kimike e perdorur ne prodhimin e plastikes.

Studimet kanë lidhur sasi të lartë të BPA në çrregullime hormonale, sëmundje të zemrës, kancer, infertilitet dhe shfaqje diabieti.

Përgjigju

Please enter your comment!
Please enter your name here